Helmikuu on tuonut vahvistuksia Infrap Oy:n kokoonpanoon, kun Akseli Peräoja on liittynyt vahvistamaan organisaatiotamme. Esitimme Akselille kysymyspatteriston, jonka kautta pääsemme tutustumaan tarkemmin uusimpaan asiantuntijaamme.

Kuka olet ja mistä tulet/millä paikkakunnalla tulet tekemään pääsääntöisesti töitä?

Olen Akseli Peräoja ja asun perheeni kanssa metsän keskellä Lapinlahdella, josta käsin myös työskentelen. Alueena minulla tulee olemaan koko Suomi.

Mikä on koulutuksesi?

Olen koulutukseltani Energiatekniikan insinööri (AMK) ja tällä hetkellä myös jatko-opiskelen Energiatekniikan maisteriohjelmassa LUT-yliopistossa. Minulla on myös perustutkintoja tietotekniikan, paperiteollisuuden sekä sähkö- ja automaatiotekniikan osalta.

Miten päädyit töihin Infrapille?

Tarjoutui tilaisuus, joka tuli todella hyvään aikaan kohdalle ja josta ei voinut olla kieltäytymättä.

Mikä on työhistoriasi ennen Infrappia? Mikä on työkokemuksesi alalta? Mikä on erityisosaamisesi alalla?

Olen työskennellyt vesienkäsittelyn parissa vuodesta 2006 Powerflute Oy:ssä (Savon Sellu), Mäntsälän vesi Oy:ssä, Kemira Operon Oy:ssä sekä viimeisimpänä T&A Mämmelä Oy:n palveluksessa.

Erikoisosaamisena minulla on kokemusta sekä tietoa, miten vesienkäsittely prosessit toimivat käytännössä. Mahdollisten erityyppisten prosessiongelmien ratkonnasta ja selvityksestä on runsaasti kokemusta.

Mitkä ovat olleet aiempia työtehtäväsi? Tulevatko ne muuttumaan Infrapilla työskentelysi aikana?

Olen tehnyt puhdistamonhoitajan, mekaanisen kunnossapidon ja SIA-asennuksia/SIA-kunnossapidon tehtäviä. Viimeiset 2 vuotta olen työskennellyt projekti-insinöörinä, jolloin työt olivat eri tyyppiset urakat vedenottamoilla ja jätevedenpuhdistamoilla.

Infrapilla tulen työskentelemään samalla sektorilla, mutta työtehtävät tulevat muuttumaan huomattavasti enemmän asiantuntija tehtäviin. Uskon ja tiedän, että tämä on haluamani suunta.

Mitä odotat tulevalta uralta infrapissa?

Haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä, jota kautta voi kehittää Infrap Oy:tä sekä myös itseäni.

Mitä harrastat / Miten vietät vapaa-aikaasi?

Asumme perheen kanssa pienellä maatilalla, jossa on kyllä kaikkea puuhattavaa, niin paljon kuin jaksaa vaan puuhata. Siinä sivussa tulee myös moottoripyöräiltyä ja liikuttua luonnossa.

Kaikkien juhlien kauhu: Vapaa sana

Koko homma tänne lähdölle tuli yllättäen ja tunne siitä, että tämä on oikea päätös vain vahvistuu. Joten odotan innolla tulevaa!