Uusi asiantuntijamme esittelyssä: Mikko Keijonen

Koronaepidemia siirsi lyhyessä ajassa Infrap Oy:n työntekijät yli kolmeen kymmeneen kotitoimistoon. Iloksemme tämä verkosto on vahvistunut Kuopion alueella jälleen yhdellä kotitoimistolla, kun Mikko Keijonen on liittynyt vahvistamaan organisaatiotamme. Kuten tapana on, esitimme Mikollekin kysymyspatteriston, jonka myötä pääsemme tutustumaan lähemmin uusimpaan asiantuntijaamme.

Kuka olet ja mistä tulet/millä paikkakunnalla tulet tekemään pääsääntöisesti töitä?

Olen 24-vuotias miehenalku Savonmaalta. Olen kotoisin Mikkelistä ja nykyisin asun Kuopiossa avopuolisoni ja kahden koiran kanssa. Tulen työskentelemään ainakin aluksi Vt5 hankkeella ja Itä-Suomessa.

Mikä on koulutuksesi?

Valmistuin juuri rakennustekniikan insinööriksi infrarakentamisen suuntautumisvaihtoehdolla.

Miten päädyit töihin Infrapille?

Hain kouluaikana viimeiseen kesäharjoitteluun Vt5 Mikkeli-Nuutilanmäki-hankkeelle valvojaharjoittelijaksi. Harjoittelusta jäi kipinä työhön ja sain tehdä Infrapille myös opinnäytetyöni. Koulun päättyessä oli työpaikka jo odottamassa.

Mikä on työhistoriasi ennen Infrappia? Mikä on työkokemuksesi alalta? Mikä on erityisosaamisesi alalla?

Olen työskennellyt rakentamisen parissa nuoruuden kesistä alkaen. Kouluaikana tein harjoitteluja myös talotyömaalla ja tiestön kunnossapidossa. Varsinaista erityisosaamista ei minulle ole vielä ehtinyt karttua, mutta nyt sitä on hyvä alkaa kasvattamaan.

Mitkä ovat olleet aiempia työtehtäväsi? Tulevatko ne muuttumaan Infrapilla työskentelysi aikana?

Työtehtäväni tulevat jatkumaan rakentamisen valvonnan parissa. Tulevaisuudessa työtehtävät alkavat varmasti monipuolistua ja vastuut lisääntyä.

Mitä odotat tulevalta uralta infrapissa?

Mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, joissa pääsen kehittämään osaamistani.

Mitä harrastat / Miten vietät vapaa-aikaasi?

Vapaa-aikani vietän joko kalastaen tai muuten maastossa liikkuen. Yritän myös liikkua mahdollisimman monipuolisesti sekä käydä vaeltamassa ainakin kerran vuodessa.

Kaikkien juhlien kauhu: Vapaa sana

Odotan innolla työskentelyä mukavan ja ammattitaitoisen porukan kanssa. Työpaikka valvonnan parissa on minulle iso mahdollisuus oppia lisää ja olla mukana projekteissa monella eri rakentamisen osa-alueella.

Mikko Keijonen

Insinööri | Rakentaminen ja muut asiantuntijapalvelut
KUOPIO