Teppo Palosaari

Insinööri | Väylätietopalvelut ja mittaukset
ROVANIEMI

Lisää hyviä rekrytointiuutisia! Väylätietopalvelut ja mittaukset -toimiala on saanut uuden vahvistuksen, kun Teppo Palosaari on aloittanut työt Infrap Oy:ssä. Teppon mukaantulon myötä Rovaniemen toimistostamme on tullut henkilöstömäärässä mitattuna Infrapin suurin.

2021 on ollut henkilöstömäärässä mitattuna muutenkin vahvan kasvun vuosi, kun olemme vahvistuneet viidellä uudella asiantuntijalla. Uusien rekrytointien myötä pystymme jatkossa palvelemaan entistäkin kattavammin kaikilla toimialoillamme.

Alla olevien kysymyksien kautta pääset tutustumaan tarkemmin uusimpaan asiantuntijaamme:

Kuka olet ja mistä tulet/millä paikkakunnalla tulet tekemään pääsääntöisesti töitä?

Teppo Palosaari. Kotoisin olen Rovaniemeltä ja tulen työskentelemään Rovaniemen toimistolla.

Mikä on koulutuksesi?

Olen valmistunut vuonna 2012 maanmittaustekniikan insinööriksi.

Miten päädyit töihin Infrapille?

Väylätietopalvelu ja mittaukset -toimialajohtaja Juha-Pekka Lamminsivu kyseli työtilannettani ja keskustelujen jälkeen nyt ollaan Infrapilla sitten töissä.

Mikä on työkokemuksesi alalta?

Olen ollut valmistumisestani lähtien alan töissä Road Consulting Oy:llä projekti-insinöörinä ja osittain myös projektipäällikkönä tehden erilaisia lähinnä tiestöön liittyviä mittaus- ja asiantuntijatöitä.

Mitkä ovat olleet aiempia työtehtäviäsi?

Olen tehnyt esimerkiksi tierekisteripuolen asiantuntijatöitä sekä myös maanmittauspuolen mittauksia. Autossa istuttuja kilometrejä on tullut melko paljon erilaisten inventointien ja mittausten kautta. Infrapilla tulen tekemään osittain tuttuja töitä, mutta myös uutta on varmasti tulossa.

Mitä odotat tulevalta uralta Infrapissa?

Mukavia ja monipuolisia työtehtäviä.

Mitä harrastat / Miten vietät vapaa-aikaasi?

Tykkään urheilla vapaa-ajalla. Jääkiekkoa käyn pelaamassa useamman kerran viikossa harrasteporukoiden kanssa ja mukaan mahtuu myös harrastesarjan pelejä. Sekalaisesti sen lisäksi myös sulkapalloa, sählyä ja futista. Kesäisin on myös mukava mökkeillä ja talvisin tv:stä on auki usein hiihtoa.