Janne Ikäläinen

Insinööri | Rakentaminen ja muut asiantuntijapalvelut
ROVANIEMI

Lyhyen ajan sisään lisää hyviä uutisia meidän rekrytointipuolelta! Kokoonpanomme on tänään kasvanut jälleen yhdellä uudella asiantuntijalla, kun Janne Ikäläinen on aloittanut työt Infrap Oy:ssä.

Uusimman rekrytointimme myötä asiantuntijaorganisaatiossamme on kasvanut kuluneen vuoden aikana jo neljällä uudella työntekijällä. Jannen mukaantulo vahvistaa eteenkin Rakentaminen ja muut asiantuntijapalvelut -toimialaa. Alla olevien kysymyksien kautta pääset tutustumaan tarkemmin uusimpaan asiantuntijaamme:

Kuka olet ja mistä tulet/millä paikkakunnalla tulet tekemään pääsääntöisesti töitä?

Janne Ikäläinen, Asun ja tulen tekemään pääsääntöisesti töitä Rovaniemellä.

Mikä on koulutuksesi?

Insinööri AMK, ympäristö- ja yhdyskuntatekniikka.

Miten päädyit töihin Infrapille?

Minulla on Roivaksen Petrin kanssa yhteistä rakentamishistoriaa kahdesta isosta urakasta, joissa Petri toimi valvojana ja minä urakoinnin puolella. Petrin muuton myötä tänne pohjoiseen oltiin yhteydessä ja päädyttiin tähän ratkaisuun.

Mikä on työkokemuksesi alalta?

13v laaja-alainen työkokemus infra ja maarakentamisen urakoinnin puolelta.

Mitkä ovat olleet aiempia työtehtäviäsi?

Työmaapäällikkö useissa urakoissa. Sitä ennen työnjohto ja projekti-insinöörin tehtävissä.

Mitä harrastat / Miten vietät vapaa-aikaasi?

Lapset (3kpl) ja Lasten harrastukset vievät vapaa aikaa runsaasti. Toimin vanhimman pojan jalkapallojoukkueen joukkueenjohtajan tehtävissä.
Salibandyn parissa olen koittanut pitää kuntoa yllä ja sen parissa löytyy pitkä historia pelaamisen sekä tuomaroinnin saralta.