Vesihuolto ja teollisuusrakentamisen toimialalla vuosi 2021 on alkanut jälleen mielenkiintoisten ja haastavien projektien merkeissä. Myös asiantuntijoidemme joukko on kasvanut Sami Nyrhisen aloitettua vesihuollon automaation asiantuntijana tammikuun alussa. Samin toimipiste sijaitsee Alavieskassa. Tervetuloa tiimiin Sami!

Käynnissä olevien projektien osalta työskentelemme maantieteellisesti Hämeenlinnan ja Pellon välillä. Hämeenlinnassa vastaamme Paroisten puhdistamon saneerauksen ja laajennuksen projektinjohdosta ja turvallisuuskoordinaattorin tehtävistä. Pellossa toimimme uuden jätevedenpuhdistamon rakentamisen projektinjohdossa, turvallisuuskoordinaattorin tehtävissä ja valvojana. Pellon projektin osalta Rovaniemen aluetoimistomme vahvistunut rakennuttamisen ja valvonnan asiantuntijaorganisaatio vastaa puhdistamotyömaan paikallisvalvonnasta.

Päivitimme toimialamme aktiiviset projektit kotisivumme kartalle, josta voit seurata missä meidän hankkeet ovat kulloinkin käynnissä. Vesihuoltorakentamisen projektien lisäksi olemme vahvasti mukana useissa teollisuusrakentamisen vaativissa hankkeissa mm. metsäteollisuuden projekteissa.

Lisätietoja toimialan tarjoamista palveluista antaa toimialajohtaja Pekka Iivari.

Pekka Iivari

Toimialajohtaja | Vesihuolto ja teollisuusrakentaminen
050 390 5684
pekka.iivari@infrap.fi
KUOPIO

Linkki Samin esittelyyn: Sami Nyrhinen

Linkki Vesihuolto ja teollisuusrakentaminen -toimialan aktiivisiin projekteihin: Kartta